DNA Lab

DNA Charlois beoogt met haar ontwerpen en objecten een zinvolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van uw organisatie. Uw relatie met het grote publiek, de fysieke ruimten voor uw eigen medewerkers, een aspect van uw concrete dienstverlening aan uw cliënten?

Het DNALab is speciaal ontwikkeld om potentiele opdrachtgevers voor een DNA batch te helpen in het gedachteproces van interne of externe ontwikkelingen/doelen in uw organisatie naar mogelijke (deel)oplossingen in de vorm van een DNA object.

De eerste fase van het DNALab speelt zich af binnen uw eigen organisatie. U ontvangt van ons "huiswerk" in de vorm van een aantal vragenformulieren en instructies. Met dit huiswerk definiëren we:

  • een aantal speerpunten binnen uw organisatie die op dit moment aandacht opeisen
  • de "speerpunt eigenaren": wie zijn binnen uw organisatie (mede)verantwoordelijk voor dat een bepaalde kwestie wordt aangepakt?

Het antwoord op bovenstaande vragen is de input voor de tweede fase; Deze vindt plaats in ons atelier, en staat onder leiding van een moderator vanuit DNACharlois. In groepen worden de aangedragen speerpunten (letterlijk) bekeken, gekneed, verdund, gemengd, ingekleurd en verknipt. Het team vanuit uw eigen organisatie wordt aangevuld met een designer of kunstenaar vanuit ons team voor de gewenste "vreemde blik van buiten".

Bent u geïnteresseerd in een ochtend of middag experimenteren in ons DNALab? Neem dan contact met ons op